Spökhistorier

Spökhistorier

Här samlar vi spökhistorier som skickas in till info@rum213.se
Har du varit med om någon spöklikt? Dela din historia med oss!


Daniellas historia:

Förra året var jag på lägerskola med vår klass. Alla fick inte plats i stugan så typ åtta pers (inkl. Jag) fick sova i tält bakom stugan.
När det hade börjat skymma lite skulle jag ut i tältet och hämta en penna och ett block av någon anledning.
Några meter bakom tältet står lite träd och så, och då var det tillräckligt mörkt för att jag inte skulle kunna se in bland de träden.
När jag kom till öppningen av tältet började jag göra röster från träden, sedan knäcktes pinnar och efter det kom ljud som jag då inte visste var de kom ifrån.
Jag hämtade mina kompisar och vi testade vad ljudet hade kunnat komma ifrån.
Några meter bort från tältet finns tre brunnslock som vi testade att gå på, och då blev det exakt samma ljud som jag hade hört…
Alltså hade någon eller något sprungit bland träden och sedan sprungit eller hoppat på brunnslocken….

Mojtabas historia:

Mojtaba som varit statist i filmen var med om något riktigt märkligt! Han bor med Ella (Meja i filmen Rum 213) och hennes familj.
Ella tycker det är jätteroligt att Mojtaba är lite spökrädd och har ”lovat” att hon kommer att spöka för honom någon kväll utklädd till Mebel…

Ellas mamma Malin har berätta att när hon satt uppe i vardagsrummet och skulle titta på Rum 213 trailern på hemsidan så funkade det inte. Då hör hör hon helt plötsligt Mojtaba ropa från sitt rum och han kommer upp till henne helt likblek!

Av någon anledning hade Malins telefon parkopplat sig med hans högtalare och när han sitter och lyssnar på musik börjar ljudet från trailern att spelas upp!

Även om det var superläskigt så kunde de ändå skratta åt det när de insåg vad som hänt!!!! Eller om det kanske var Mebel…